Benim bu dünyada ki işim, müzik yoluyla insanları kendilerinden geçirmektir o kadar ! - Carlo Santana
15 yaşındayken glam grubumuz vardı fakat makyaj malzemelerine para yetiştiremiyeceğim için gruptan atıldım! - Layne Staley (Alice In Chains)
Müzik hakkında pek bir şey bilmiyorum. Benim yerimde olan birinin çok şey bilmesine gerek yok zaten. - Elvis Presley
Müzik her zaman halkın spikeri olmuştur. - Frank Zappa
Ne kadar iyi olursam olayım, grubum olmadan ben bir hiçim! - Steve Tyler ( Aerosmith )
Sahnedeyken bir mağara adamı gibi hareket ettiğimi biliyorum ama bunu engellemek elimde değil! - Angus Young ( Ac/Dc )
Gitar çalmaya başladığımdan beri ne yapacağıma o alet karar verir oldu! - Angus Young ( Ac/Dc )
Sönüp gitmektense, yanmak iyidir! - Neil Young
Kadınlar, para ve din... Bu üçü dışında herhangi bir şey için savaş çıktı mı? - Bilinmiyor
Onlar olmasaydı şarkı sözü yazmakta zorlanırdım. - Dave Mustaine ( Megadeth )
Biz müzisyenler aslında kolay olanı zora çevirip, doğada var olan saf müziği enstrymanlara indirgemeye çalıyoruz! - Frank Zappa
Rock'N'Roll'un yaptığı en iyi şey size farklı bir boyuta geçmişsiniz hissi sağlamasıdır. - Paul Stanley ( Kiss )
Müzik; fotoğrafla, edebiyata ve resme açılan sanat kapısı oldu benim içim. Layne Staley ( Alice In Chains )
Bazı gruplar sadece isimleri itici geldiği için dinlemiyorum. - Dave Mustaine ( Megadeth )
Dünyada iyi şeylerden daha kötü şeyler oluyor. Müziğimizde ki karanlığın sebebi kısaca bu! - Gregor Mackintosh ( Paradise Lost )
Tüm şarkılarımız sex, kafayı çekmen ve rock'n'roll hakkında! - Bon Scott ( Ac/Dc)
Tüm gruplardan daha iyiyiz açık bir şekilde! Ah, pardon! Bir tek Eagles var bizden daha iyi olan! - Sid Vicious ( Sex Pistons )
Onu çalıyor olmanın yanı sıra ben bu gitar denen enstrümanın hayranıyım aynı zamanda! - Steve Vai
Hayat bir seyahattir, bir hedef değildir. - Steve Tyler ( Aerosmith )
Eğer kendimizi sevmiyorsanız asla tam anlamıyla samimi olamazsınız! - Gleen Tipton ( Judas Priest )
Sahnede olmaya ve canlı performansları sevmiyorum. Sahnede kendimi güvende hissetmiyorum! - Peter Steele ( Type O Negative )